© 2018 // Yonibaeyens@hotmail.com // 0499 26 99 84 

Testmake-up


Om ervoor te zorgen dat op de huwelijksdag zelf alles zo vlot mogelijk verloopt, gebeurt er telkens een testmake-up enkele weken vooraf. We proberen ons een beeld te schetsen van alle aspecten samen en gaan zo op zoek naar een look die het beste aansluit bij het geheel. Hierbij overlopen we eveneens de planning, hoeveel tijd je best voorziet, waar en wanneer we kunnen van start gaan, ... zodat er zich op de dag zelf weinig verrassingen kunnen voordoen.
 

​Heb je enkele verschillende looks in gedachten of wil je verschillende looks proberen uit nieuwsgierigheid, de twijfelaars onder ons kunnen kiezen voor een bijkomende test. Achteraf kan de keuze gemaakt worden welk plaatje het voor jou compleet maakt. 


Huwelijksdag

Op de dag zelf gaan we op het afgesproken tijdstip op de afgesproken plaats van start. Tijdens de testmake-up wordt alles genoteerd zodat we de look identiek kunnen nabootsen. Je kan ervoor kiezen om enkele producten die we gebruikt hebben aan te schaffen om later op de dag bij te werken, denk maar aan een lipgloss bijvoorbeeld.

Ook de suite kan kiezen voor een testmake-up of enkel op de huwelijksdag zelf. 

 

Bij vragen / speciale verzoeken, stuur gerust een mailtje via het contactformulier.


110,- 

50,-

 

50,-  per persoon

90,-  per persoon

15,-  per persoon

Bruid

Testmake-up + huwelijksdag                   

Bijkomende test

 

Suite

Huwelijksdag
Testmake-up + huwelijksdag 

 

Wimpers